Leadership is about creating the influence

The differences create a colourful world, promising to open up countless new opportunities.

At Searefico, we see differences in people’s abilities and personalities as valuable assets. Our company focuses on sustainable human resource development in both quality and quantity, by preparing a system of training programs and orienting a career path. It will help develop the successor leadership team in the direction of “before making shoes, measure the size” for each group of leaders and employees.

Mr. Lê Tấn Phước

Chairman of the Board of Directors Searefico Corp.

When customers believe, they deliver.
When colleagues believe, they commit.
When employees believe, they follow.

Leaders have associates who engage not only for what they do for others but also for the values they stand for.

Mr. Nguyễn Hữu Thịnh

Member of BOD

Mr. Ryota Fukuda

Member of BOD

Ông Yoshihiko Shiotsugu

Member of BOD

Mr. Lê Quang Phúc

Member of BOD

Ông Phạm Kyle Anh Tuấn

Member of BOD

Ông Vũ Xuân Thức

General Director of Searefico Group

Mr. Trần Đình Mười

Deputy General Director

Ông Jerry Nguyễn

Deputy General Director

Ông Đinh Ngọc Triển

Chief Accountant

Message from the Chairman of the Board of Directors

Important Values
During a tumultuous year
When the old is over, everything becomes new.

Searefico has scored with the feat of implementing dual goals, both disease prevention and maintaining business growth while reaping many remarkable achievements and awards.

Thông điệp của
Chủ tịch Hội đồng Quản trị

Những giá trị
quan trọng
giữa một năm
đầy biến động

Khi sự cũ đã qua, mọi việc trở nên mới.

Searefico đã ghi điểm với kỳ tích thực hiện mục tiêu kép, vừa phòng chống dịch bệnh,
vừa duy trì tăng trưởng phát triển kinh doanh, vừa gặt hái nhiều thành tựu, giải thưởng đáng kể.

Mr. Le Tan Phuoc

Chairman of the board

Dear SEAREFIERS,

Nhìn lại cả năm 2021 một cuộc trường chinh lao tâm và lao lực, có nhiều điều không mong đợi, không đoán định, không né tránh được, nhưng cho đến nay tôi vẫn thấy tự hào vì đoàn quân Searefiers vẫn còn đủ đầy sức chiến đấu với khát vọng và hoài bão lớn lao. Trong bối cảnh nhiều doanh nghiệp khi phải tạm dừng hoạt động, cắt giảm sản lượng, cắt giảm quỹ lương thì nhân viên lại nhảy việc – thì ở Searefico Group cá nhân tôi và đội ngũ lãnh đạo Công ty rất biết ơn anh chị em đã đồng lòng đồng công cùng Công ty vượt khó. Dù doanh thu và lợi nhuận bị sụt giảm do 5 tháng đóng cửa và 3 tháng hạn chế hoạt động, chúng ta vẫn ghi điểm với kỳ tích thực hiện mục tiêu kép, vừa phòng chống dịch bệnh, vừa duy trì hoạt động kinh doanh, xuất sắc nhận về nhiều giải thưởng uy tín về chất lượng quản trị, văn hóa kinh doanh, môi trường làm việc, tích cực đóng góp cho cộng đồng và chung tay cùng cả nước chống dịch.

TRONG KHÓ KHĂN
VẪN CÓ LÝ DO ĐỂ CẢM TẠ

Chúng ta không muốn mất bất kỳ ai trong đại dịch. Tôi biết ơn Ban lãnh đạo các công ty trong Group đã làm tất cả những gì có thể làm để bảo vệ anh em. Hội đồng quản trị và Ban điều hành luôn xem gia đình của các bạn quan trọng hơn công việc của các bạn ở Công ty, sức khỏe của các bạn cũng chính là sức khỏe của Công ty, và cơ hội nghề nghiệp của các bạn càng nhiều có nghĩa là tiềm năng của Công ty càng lớn.

Tôi tin rằng những gì chúng ta đã và đang làm theo phương châm “Sống tử tế, làm đàng hoàng, để lại di sản” sẽ kết tinh giá trị của Người Searefico và nhận được sự tôn trọng từ các đối tác. Từ trong mối đe dọa bởi dịch bệnh, Đại Gia đình SEAREFICO một lần nữa xích lại gần hơn, đùm bọc nhau, giãn cách mà không xa cách, mỗi người luôn sẵn sàng làm thêm và làm thay công việc của người khác khi cần. Văn phòng không sáng đèn nhưng email và tin nhắn và bay đi hàng đêm. Các nhà máy “ba tại chỗ” của Công ty đã tạo ra một chuẩn mực mới ở khu công nghiệp Tân Tạo. Nơi nào không bị phong tỏa, nơi đó có kỹ sư và công nhân Searefico.

ĐÃ NHẬN LÃNH
THÌ KHÔNG ĐẦU HÀNG

Đại dịch Covid xảy đến trong môi trường kinh doanh VUCA cùng với xu hướng số hóa và công nghệ 4.0 đã làm đảo lộn mọi suy nghĩ và thói quen của chúng ta, đặt mọi doanh nghiệp trước một ngã ba đường: thay đổi để tiến lên, bứt phá tạo khoảng cách với đối thủ cạnh tranh hay quay trở về vị trí đằng sau vạch xuất phát.

Thực tế nhiều doanh nghiệp xem đây là cơ hội để tái tạo và phát triển tổ chức theo hướng tích cực trong tâm thế sẵn sàng thay đổi, họ chủ động thực hiện một loạt những can thiệp có chủ đích với lộ trình và mục tiêu cụ thể để tạo ra một phiên bản mới của chính mình. Nhưng cũng có doanh nghiệp yếm thế hơn – họ thụ động tìm cách “đối phó”, chỉ cốt sao giảm thiểu thiệt hại để tồn tại chờ cho hết dịch hơn là nhận ra một cơ hội trăm năm cho “cá chép vượt vũ môn hóa rồng”. Nhìn lại cả sự được thành và chưa thành, tôi nhận ra một sự khác biệt đó là chúng ta không thuộc nhóm yếm thế này, ngược lại tinh thần chiến binh vượt khó và sức mạnh từ nguồn lực nội sinh của người Searefico đã bật lại mạnh mẽ như chiếc lò xo bị nén. Một lần nữa, khí phách can trường, tinh thần tận tâm trách nhiệm, tố chất linh hoạt thích nghi vốn được biết đến như những giá trị cốt lõi của Searefiers chính là thứ vaccine tốt nhất giúp toàn Công ty vững vàng vượt qua đại dịch.

THẾ HỆ LÃNH ĐẠO 5K

Khí chất con người SEAREFICO không nao núng trước mọi nghịch cảnh. Tinh thần ONE SEAREFICO đoàn kết vươn lên. Biến thể của virus luôn thay đổi, các vaccine sau sẽ phải nối tiếp các vaccine ra trước để chiến đấu với virus. Thủy thủ giỏi nhờ đưa tàu đi trong giông bão. Trong gian khó một thế hệ lãnh đạo 5K của SEAREFICO Born-To-Be đã được sinh ra một lần nữa:

KIÊN CƯỜNG một tinh thần chiến binh, linh hoạt thích nghi chinh phục thử thách. Nghĩ khác để làm khác. Biết nghĩ sẽ biết làm. Sáng tạo nhưng bản sắc. Đó là đặc nét của Người Searefico.

KIÊU HÃNH nhưng không kiêu ngạo, có cơ hội là tìm cách vượt lên, bởi người Việt nào cũng có niềm kiêu hãnh và lòng tự tôn dân tộc. Luôn có giải pháp cho mọi vấn đề và luôn có con người sẵn sàng nhận lãnh trách nhiệm.

KHIÊM NHU một tấm lòng đơn sơ gói ý chí lớn. Thắng không kiêu bại không nản. Khao khát thành công nhưng không sợ thất bại. Cầu thị học hỏi với văn hóa học tập suốt đời (Learn-Unlearn-Relearn).

KIÊN TÂM nếu phía trước sẽ là một hành trình dài hơn dự kiến, đây sẽ là liều thuốc thử cho các nhà lãnh đạo kiên tâm, cũng là một “lò luyện” mà qua đó khả năng lãnh đạo, kiên gan bền chí có thể được “chưng cất” và tinh chế tốt nhất.

KIÊN QUYẾT để Nghĩ lớn và Làm cụ thể. Quyết liệt từ những việc nhỏ, có tính sáng tạo và mức độ lan tỏa cao. Những nhà lãnh đạo tiên phong trong công việc và những nhà lãnh đạo không chức danh trong đời thường.

Chưa bao giờ tôi cảm thấy hào hứng đến vậy, với sự chuyển giao thế hệ, với sự chuyển giao giá trị và hoài bão để xây dựng một thế hệ lãnh đạo tương lai của Searefico như thế! Một thế hệ nhận trọng trách trong niềm kiêu hãnh, đại diện giá trị Searefiers, cảm nhận được sự thôi thúc phải Sống tử tế – Làm đàng hoàng của thế hệ đi trước.

MÔI TRƯỜNG PHÁT TRIỂN

Mục tiêu của HĐQT Searefico là xây dựng một môi trường phát triển, là nơi mà mỗi buổi sáng khi thức dậy bạn cảm thấy hào hứng. Bạn yêu thích công việc của mình. Điều bạn muốn làm sau khi thức dậy là đi đến nơi làm việc, để gặp gỡ người này người khác, để hoàn tất những công việc còn dang dở hôm qua, là nơi có những người khác cùng chạy tiếp sức, cùng phát triển với bạn, hết lớp này đến lớp khác, kế thừa và học hỏi lẫn nhau. Searefico có phải là một môi trường phát triển hay không? Có phải là một nơi mà bạn cảm thấy mình thuộc về hay không? Minh chứng rõ ràng nhất là chúng ta đã đạt được giải thưởng Top 100 Nơi làm việc tốt nhất Việt Nam 2021, trong đó Top 2 Nơi Làm Việc Tốt Nhất toàn Ngành Vật Liệu 2021 do mạng cộng đồng nghề nghiệp Anphabe và Công ty nghiên cứu thị trường Intage công bố chiều 22/12/2021.

MAKE AN IMPACT

Tôi thấy rằng mình chỉ lớn lên khi phát triển được người khác. Thành công chỉ thật sự đến khi chúng ta có thể giúp người khác làm được những điều tốt cho chính họ và tốt hơn cho công ty. Người có “Calling” là nhà lãnh đạo không chức danh, họ tạo ra đam mê và sự thôi thúc nơi người khác, họ ảnh hưởng lên người khác chứ không ra lệnh hay quản lý người khác. Còn gì tuyệt vời hơn khi mọi người đều muốn nghe bạn nói và muốn làm những gì bạn muốn họ làm!

Một ngày có 1,440 phút. Điều đó cũng đồng nghĩa với việc một ngày có đến 1,440 cơ hội để tạo nên một tác động tích cực. Bạn có thể tạo ra sức ảnh hưởng với một người hoàn toàn xa lạ, người bạn tâm tình hữu ích, hay trở thành một người cố vấn, truyền cảm hứng đáng tin cậy – trở thành người tạo ra các thế hệ có sức ảnh hưởng kế cận tiếp theo. Cho đi không phải để nhận lại thì sẽ NHẬN nhiều hơn.

Tôi sẽ luôn cầu nguyện xin Ơn Trên thúc giục các bạn hành động vì giá trị bản thân của một người hữu dụng, chuyển từ mục tiêu nghề nghiệp sang mục đích cuộc sống, trở thành một người có sức ảnh hưởng tích cực.

Terms of use

Searefico maintains this Website as a service provided to customers, partners, including but not limited to individuals and organizations using the service or doing business with us (hereinafter referred to as You). By using this Website and any products/services herein (hereinafter referred to as the Services), You have accepted and agreed to abide by these Terms of Use. In addition, when using our particular Services, You are subject to the separate terms and conditions applicable to that Service from time to time.

1. Fair Use

You must accept that You will not be permitted to engage in any conduct that may indicate that You have been, are or will be conducting business in any form including, but not limited to, offering or offering, selling, rent, license, display, deliver, advertise and promote, directly or indirectly, any products, services, data, information, images that violate any applicable laws and Vietnamese customs and traditions; You must not participate in any activities related to the distribution, publication or transfer of unwanted emails (spam) to other users in the system on the Website such as promotional information, advertising.

2. Compliance

We have the legal right to require that You comply with the respective Terms of Use, Privacy Policy or Agreement of Use when using the Services. If we determine that You are in breach of these terms and conditions, we may unilaterally terminate or immediately suspend: (1) Use of the Service; (2) Agreement to use the Service; (3) Access this Website. We also reserve the right to report suspected activities of violating regulations to the authorities or a third party. We may also cooperate with law enforcement to assist in the investigation and prosecution of illegal activities as required. If You would like to report any violation of these terms, please contact us.

3. Links to third-party websites

This website may link to websites of third parties. Searefico provides links to make these connections for Your convenience. These owned advertising or vendor websites by organizations that operate independently. We are not responsible, endorse or liable for any content, advertising, or products available from such websites. You further acknowledge and agree that Searefico shall not be responsible or liable, directly or indirectly, for any damage or loss in connection with the use of or reliance on the Content, products or services available on any such website. You should thoroughly research your suppliers before making any transactions with third parties.

4. Intellectual Property Rights

All images, logos, and all other information (referred to as information) on this owned Website by Searefico or other organizations and individuals that are legally cited. We allow You to view, download and print information when:

  • You only use it for personal and not commercial purposes.
  • You may not copy, publish or reuse the information.
  • You do not edit the information.
  • You have not moved any copyrights, trademarks or other proprietary information on the Website.

 Except as expressly permitted above, any copying, adaptation or re-use of the Website Content is prohibited without the prior written permission of Searefico. To request use of the Content, You may contact us. If approved, You warrant that Your use of the Website Content will be consistent with these Terms and that such use will not infringe upon the rights and interests of other individuals or organizations or violate any contract and legal obligations of other individuals and organizations.

5. Disclaimer

Searefico disclaims liability under the terms of the Disclaimer.

6. Compensation

You are obligated to indemnify Searefico or any third party for all or any actual damages for which the fault is determined to be caused by You when one of the following situations occurs:

  • Violate these Terms of Use or our Privacy Policy or other Service Use Agreements.
  • Violation of applicable laws and regulations causes damage to us.
  • Your unintentional or intentional wrongdoing affects/damages us.
  • Infringing upon the intellectual property rights or legitimate interests of any individual or organization; Disputes in the advertising, promotion, distribution of your goods causing damage to us.

7. Access the password area

Only persons legally authorized by us or authorized in writing may access and use password-protected areas of the Website. Individuals and organizations that intentionally infiltrate this area, depending on the extent, maybe sued or denounced according to current laws.

8. Privacy Policy

All information entered into this Website is governed by Searefico’s Privacy Policy.

9. Amendment of Terms of Use

Searefico may change, or modify these Terms of Use at its sole discretion without notice to You. You can view updated information at any time on this Website. If You continue to use the Service, You accept and agree to abide by the newly updated Terms of Use.

Privacy policies

a. Purpose and scope of collections

The main data collection on the website searefico.com includes: full names, email, phone, customer addresses in the contact section. It is the information that searefico.com needs users to provide mandatory when sending information for advice or want to buy products and for searefico.com to contact and confirm with customers on the website to ensure customer’s interests.

Users will be solely responsible for the security and keeping of all service use activities under the information they provide and their email boxes. In addition, users are responsible for promptly notifying websites searefico.com about unauthorized use, abuse, breach of security, retention of registered names and passwords of third parties to take part in suitable solutions.

b. Scope of information use

The Company uses the information users provide to:

– Contact to confirm orders and deliver goods to users when receiving requests from users;
– Provide information about products to customers if required by customers;
– Send marketing and promotional emails about the goods we sell;
– Send notices about the awarding activities of the website searefico.com;
– Contact and deal with users in major cases;
– Do not use personal information of users other than for purposes of confirmation and contact related to transactions at searefico.com;
– At the request of judicial authority, including: Procuracy, court, investigative police agency related to certain legal violations of customers.

c. Information storage time

Users data will be stored until requested by the administrator to cancel. Remaining in all cases, users personal information will be kept confidential on the server of searefico.com

d. Address of collectors and manages personal information

SEAREFICO JOINT STOCK COMPANY

14th Floor, Centec Tower, 72-74 Nguyễn Thị Minh Khai, Võ Thị Sáu Ward, District 3, HCMC
Tel: (+84 8) 3822 7260
Fax: (+84 8) 3822 6001 Email: info@searefico.com

e. Devices and tools for users to access and correct their data

Users have the right to self-check, update, adjust or cancel their personal information by contacting the website administration of searefico.com to do this.

Users have the right to submit complaints about information security content, please contact the Board of Administration of searefico.com. When receiving feedback, searefico.com will re-confirm the information. If the users reflection is correct, depending on the extent, searefico.com will take timely handling measures.

f. Commit to confidentiality of customer information

Personal information of searefico.com members is searefico.com committed to absolute confidentiality under the privacy policy of searefico.com. The collection and use of information by each member shall be made only with the consent of the customer, except where otherwise provided for by law.

Do not use, transfer, distribute or disclose to third parties any personal information about a user without his / her consent.

In the event that the information server is hacked by hackers resulting in loss of personal data, searefico.com will be responsible for reporting the incident to the investigating authorities for timely processing and notification. Members are known.

Absolutely confidentiality of all online transaction information of the member including digital voucher account digitized on searefico.com.

The management of searefico.com requires that individuals when registering / purchasing must provide all relevant personal information such as: Full name, contact address, email, telephone, …., and bear Responsibility for the legality of the above information. The management of searefico.com is not responsible nor does it resolve any complaints related to the interests of that member if it considers that all of the personal information of the member provided when the initial registration is not. exactly.